chat with beruk(my best friend)

22:30 Fahmi

halo pak gunawan?

gmn kbarnya?

22:30 Gunawan

halo jg om

apik2 ae le...

kw ki lho nge-sex ae ga ajak2

:D:D



22:31 Fahmi

ora ngesex cuk...

kuwi judul buku...

dasar otak kalian tu ngeres...

22:32 Gunawan

hahahah

yo disapu ndisik

piye bisnisman sukseslah ya

22:33Fahmi


alhmd...

kue ndak wis lulus?

22:34Gunawan

durung nyet

22:35 Fahmi

wingi teko temu Alumni PMR ga?

emange ono opo tho?
22:37 Fahmi

weh myet...mbok tinggal turu po?

22:38 Gunawan

ko wingi tho,,bukane ndek mau

aku ga teko,,ngerti dewe aku masih merantau luwih adoh timbang kwe

22:39 Fahmi

oohh...tak pikir kuwe ning jpr...

piye kabare awewe bandung...

kuwe wes payu po dururng...?

po kuwe iseh homo koyok mbiyen?

22:40 Gunawan

wis pokokke seger2 lah

emang dagangan

gundulmu

aku normal nyet

22:41 Fahmi

lha piye?wes nduwe bolongan po durung?hahaha

bolongan =donat?

22:41 Gunawan

neng kene okeh ko bolongan2

22:42 Fahmi

regane piro?pogratisan?

bagi2 tho...hahaha

kuwe wes pacaran po durung?

22:43 Gunawan

njaluk seng mburi stasiun po mburi hotel

=)=)

:D:D

22:47 Fahmi

eh ditinggal turu?

22:48 Gunawan

sopo sing turu le,,,sesok ujian ki....hgahahaha

22:50 Fahmi

sesok ujian tho?

sidang po?

wh berarti meh lulus tho

22:50 Gunawan

uts tho yo,,kan aku isih culun ki isih ono kuliah,,,haha

22:51 Fahmi

hahaha...wes tuwo kok isih eneng kuliah...

wes rak macem...

22:52 Gunawan

ya biasalah,,golek hiburan ben iso ktm adik2,,daun muda

22:52 Fahmi

alah...dasare homo yo homo...

22:53 Gunawan

gundule

22:53 Fahmi

malah nyebut2 jenengmu dewe...

gundule tapi menawan...hahaha

22:55 Fahmi

ehruk...beruk...

kuwe iseh sering smsan karo ketek rak?

22:56Gunawan

wis ra gundul maning iki,,,saiki kan ganti singkatane,,gunawan (berGUNA bagi WANita),,,,:D

po nyet

jarang thek,,emang kenapa

iyo ki wis suwe ga sms ndeke

22:56 Fahmi

ora po2 ruk...

ketek nduwe FB jga ga?

ketek saiki pacare sopo?

22:58 Gunawan

boro2 FB,,FS ae ganduwe,,email ae ga nduwe,,,

jare mbalik maning karo lala...

ga jelas cah kuwi emang

22:58 Fahmi

mosok tho ruk?

rak nduwe email po?ketek gaptek po?

hahaha
22:59 Gunawan

iyo, ceritane terakhir sih kyk ngono

23:00 Fahmi

aku wingi smsan karo mantane ketek?

diah ndut...tapi kuwe ojo kondo2 yo

ojo ngmg2 karo diah...ngko ndak aku di seneni...diselasani...di rabuni...dst

23:04 Gunawan

halah,,,diah yo wis ngerti ko,,,lha darmaput ngajak lala neng omahe diah ndut

23:05 Fahmi

mosok tho?

kapan?

kok diah ndut ga cerito?

kuwe kuwi ndang golek pacar RUK?

mengko gedangmu karaten lho?

23:06 Gunawan

ga ngerti aku kpn,,,tp kyke wis suwi..

23:06 Fahmi

hahaha

lha kuwe reti soko sopo?

soko diah po soko ketek?

23:06 Gunawan

tenang bro,,,wis tak isik2 trus ko ben ga karaten,,hahaha

23:08 Gunawan

ngerti opo,,yo soko beruk tho yo

23:10 Fahmi

maksudku ngerti tek ketek karo lala neng omahe diah ndut?

soale jarene diah ndut sak bare de,e putus wes rak tau berhubungan karo ketek maneh?

23:12 Gunawan

lha iyo mungkin pas putuse kuwi ngajak lala neng omahe diah,,,beruk seng cerito


23:12 Fahmi

oh...oh..oh...oh yes oh no...hahaha

kue isih kuli okeh po RUK?

23:16 Gunawan

heh,,tangane kuwi lho diangkat,,hahaha

ya lumayan, tp makul pilihan2

23:16 Fahmi

target lulus kapan RUK?

23:18 Gunawan

insyaallah thn iki lah,,,oktober wisuda

23:18 Fahmi

wah podo RUK...

aku yo target lulusku OKTOBER...................................................................2010

hahaha...
23:19 Gunawan

thn piro

23:23Fahmi

2010...hahaha

23:23Gunawan

nyet,,,kw ki neng ndi,,,

23:23Fahmi

neng afrika...

lagi ono proyek kerjasama kar afrika selatan
23:24Gunawan

tenanan

23:24Fahmi

iyo RUK...?

lapo aku ngapusi kuwe...

23:24Gunawan

wih keren tenan...mantep

mesti paling ganteng kwe

23:24Fahmi

mantep piye...panas tenan RUK neng kene...

23:24Gunawan

proyek opo,,,mangrove maneh tah

23:25Fahmi

asem yo kuwe...

ora RUK...

proyeke kerjasama UNDP

penegmbangan model rumah kapsul...

koyok seng neng son go ku...

23:26Gunawan

weh,,kayak hayalan dadi kenyataan ceritane

jo lali oleh2 yo,,,mpe kapan kwe neng kono

23:27Fahmi

3bulan...

asline seh 9 sasi...tapi aku emoh tek 9 sasi...mengko ndak madan2ni wong meteng...hahaha

kyuwe njaluk oleh2 opo?

23:28Gunawan

lha neng kono ono opo,,

okeh duet berarti ki,,,wahhh,,makmur...

hahahaha

23:29Fahmi

tek duit sih aku ora tau keente'an...

wong isih okeh bank kok...

ojo kawatir...hahahaha jg

tak gowoke wedoan soko kene po?

23:31Gunawan

weks,,,,moh lah,,lha neng kene ae okeh...

23:31Fahmi

dasare kuwe emang homo RUK...

padahal wedoan seng meh tak kei asline soko prancis lho...

23:32Gunawan

lha ngei wedok seko aprika,,mbok yo seng keren sithik,,

trus tak gawe opo kuwi wedoan

hahaha,,,po gae patung neng ngarep omah ae

23:33Fahmi

dadike maskot tokomu...hahaha

RUK...iki bbluan opo tho?

RUK iki bulan OPO tho?

April yo?

23:34Gunawan

iyo,,

23:34Fahmi

wah wingi aku telat ngucapke ultah neng kuwe...RUK?

23:35Gunawan


moso' kwe wis amnesia

23:35Fahmi

RUK...BERUK...aku njaluk Ngapura yo??

23:35Gunawan

hahahah,,,,tenang ae nyet,,,yo tak ngapuro,,kadone seko kono lho,,,

eh nyet, gabung neng forum alumni tho,,,kangmu ae sering posting,,

23:37Fahmi

lha masalahe kuwi RUK...aku njaluk Ngapuro merga aku ngapusi kuwe...aku saiki neng semarang...hahahahaAPRIL MOP RUK...

23:37Gunawan

hahahahahahaahahahaha.....

ga nggenah...

23:38Fahmi

emange forum alumni opo ruk?

23:38Gunawan

wis ga berlaku tho yo april mop saiki...

23:38Fahmi

seng penting kan iseh bulan april...

23:38Gunawan

yo ngobrol2 karo alumni liane,,,sharing2 lan lian2e

23:38Fahmi

neng opo RUK?

23:39Gunawan

http://forumsman1jepara.co.cc

web smansara saiki yo wis ono

23:39Fahmi

oooohhhh...

carane gabung piye?hahaha

23:39Gunawan

yahoogroup alumni smansara yo wis ono..ikawastu jg wis tak gawe cm isih sepi

23:40Fahmi

oh onoikawastu po?

mengko tak add kabeh wes...

RUK ak Off disik yo...

meh kerjo maneh...

mengko ndak diseneni wong jepang...

aku wedi tek indonesia dijajah maneh...hahaha


23:43Gunawan

kerjo opo bengi2,,mesthi mangkal

yo wis,,ati2
23:44Fahmi

kabeh wong ojo mbok padake karo kuwe...
23:45Gunawan

hahahahaha.....

tah aku ga tw kerjo bengi2,,,,
23:46Fahmi

tapi kuwe kan sering mangkal?
23:47Gunawan

yen mangkale awan2 berarti tukang ojek tho
23:48Fahmi

ora...kuwe ki wong dodol duren neng psar duren...

0 komentar:

Posting Komentar

Silahkan tinggalkan jejak anda di kotak ini. Terima kasih atas kunjungan dan jejaknya.

Related Posts with Thumbnails

Komentar paling Anyar

Search


Kata Mutiara

"Hiduplah sesuka hatimu, bukan sesuka nafsumu."

Empoenya Rumah

Foto saya
Ga ada yang sempurna... Akupun masih jauh dari sempurna... Aku hanya manusia biasa yang juga mempunyai ego, amarah, keinginan, kesalahan,,,dan nafsu...

Penunjuk waktu

Followers

Diberdayakan oleh Blogger.

KotaK saling SAPA

Name :
Web URL :
Message :

jumlah pengintip blog